miercuri, 21 martie 2018

Sediile de inchirieri masini si punctele de livrare ale companiei Fly-Rentacar

Masinile livrate de cei de la fly-rentacar sunt acum in mai multe localitati si incercam sa acoperim o plaja cat mai mare de clienti. Avem doua sedii destul de apropiate de aeroport.

Sediul nostru principal pentru inchirierea masinilor este in Bucuresti. Aici puteti sa apelati si la sistemul de rent a car de urgenta sau non-stop.

Am decis ca cel mai mult ar trebui sa ne plasam sediile la aeroport, deoarece majoritatea clientilor au nevoie de acest serviciu cat mai aproape de locul in care aterizeaza. Stim ca sunt clienti care au nevoie de masina si in oras, iar de aceea noi vom livra masinile si in centrul orasului.

Localitatile in care avem efectiv sedii sunt doua, iar unde va fi nevoie sa returneze masina, fara cost suplimentar sunt: Otopeni si Bucuresti. Aici veti gasi tot timpul agenti care sa ajute clientii de rent. Sunt oameni pregatiti si au o experienta destul de mare in acest domeniu de activitate.

Cu toate aceastea, haideti sa trecem la subiect si sa spunem oamenilor unde aducem de fapt masinile pentru clientii nostri, atunci cand se cere livrarea acesteia in alta locatie. Masinile noastre pot fi livrate in Brasov, in Sibiu, langa aeroport. Trebuie sa aducem masinile acum si zona Olteniei, adica in aeroportul din Craiova.

In Ardeal masinile vor fi livrate in Targu Mures si in Cluj Napoca. Sa nu uitam in ultimul rand de zona Moldovei. Masinile vor fi livrate in Iasi si Bacau. O alta localitate in care va fi adusa masina este Constanta. Fiecare localitate in afara de Bucuresti si Otopeni va avea inca o cheltuiala pe langa pretul final. Acest lucru inseamna ca daca masina va fi livrata in alta localitate in afara de cele doua se va percepe o alta taxa suplimentara, atat pentru livrarea cat si pentru returnarea masinii.

Cum am spus si mai sus punctele noastre principale de lucru sunt in Bucuresti si Otopeni. Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul fly-rentacar.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu